lauantai 8. syyskuuta 2012

Garden syysturnauksen tunnelmia (osa1)

Syysturnauksemme ensimmäisellä kierroksella nähtiin A-ryhmässä muutamia yllätyksiä. 18 pelaajan yläpuoliskosta vain Norri, Parkkinen, Nokso-Koivisto ja Elomaa ottivat hallitut voitot; Luukkonen, Järvenpää, Olander ja Rönkä joutuivat tyytymään tasapeleihin. Ertbjerg takelteli hieman enemmän ja pudotti kokonaisen pisteen Haanpäätä vastaan.

Toisella kierroksella Elomaa sai pidettyä mustilla Luukkosta vastaan tasapelin ja myös Norri ja Nokso-Koivisto jakoivat pisteen. Sekä Norri että Luukkonen näyttivät purjehtivan peleissään kohti voittoa, mutta molemmat lipsuivat epätarkkuuksiin. Parkkinen puolestaan Haanpäätä vastaan tuli avausvaiheesta (Caro-Kanin Panov-Botvinnikia) selkeästi parempana ulos ja otti hienon voiton. Hän jatkaa kolmannelle kierrokselle ainoana puhtaalla pelillä.

B- ja C-ryhmien kärkikahinat ovat vielä edessä. B-ryhmän osalta mainittakoon Ellis Saavalaisen ja Kimon Nikolakaroksen hienot alkutaipaleet: molemmat ovat voittaneet kaksi ensimmäistä peliään reilusti vahvempiseloisia vastaan.

Toisen kierroksen livelautojen pelit löydät tästä.

Ei kommentteja: