perjantai 11. syyskuuta 2009

GARDEN SYYSTURNAUS, ensimmäisen kierroksen tulokset

Klo 19.40
Alta löytyvät Garden syysturnauksen ensimmäisen kierroksen parit. Tuloksia päivitetään tänne kun pelit pikkuhiljaa ratkeavat.

Klo 19.55
B-ryhmän ensimmäiset pelit päättyivät juuri. Lindholm luovutti Tocklinia vastaan epätoivoisessa loppupeliasemassa, jossa Tocklinilla oli 3 sotilasta enemmän. Kun kaikki upseerit olivat jo pois vaihdetut, lienee Lindholmin ratkaisu järkevä.

Klo 20.20
A-ryhmässä on päättynyt ensimmäinen peli. Tuovinen päihitti Järnefeltin mustilla hieman reilussa 20 siirrossa.

klo 20.30
B-ryhmässä Bicer Sena kukisti juuri itseään n. 250 selopistettä korkeammalla olevan Mikko Tiilikaisen. Lupaava turnauksen alku nuorukaiselle!

Ykkössijoitettu Jyrki Kiltti vaikuttaa olevan jonkinmoisissa ongelmissa valkeilla Remin Ville Länsimäkeä vastaan. Hän on kaksi sotilasta tappiolla, eikä niiden takaisinsaanti ole aivan itsestäänselvää. Länsimäen ylimääräiset sotilaat sijaitsevat kylläkin hänen oman kuninkaansa edessä, joten realisoinnissa on varmastikin omat ongelmansa. Laudalla on vielä liuta upseereita, peli ei suinkaan ole ohi.

klo 20.45

Kiltin ja Länsimäen peli on muuttunut astetta sekavammaksi. Länsimäki vaikuttaa ulospäin tyyneltä, mutta laudalle ilmaantuneet sotkut eivät varmasti olleet hänen toivomuslistallaan parikymmentä minuuttia sitten.


klo 21.10
A-ryhmässä pelataan tänään pitkiä pelejä. Vasta kaksi peliä on päättynyt. Haanpää luovutti juuri Äijälää vastaan. Suomisella on luovutuskypsä asema pelissään Sanchez-Murtoinperää vastaan, mutta miekkonen koettaa vielä taistella.

klo 21.20

Irina ja Dmitri lopettivat pelinsä kutakuinkin samanaikaisesti. Irina suostui torniloppupelissä tasapeliin Järvisen Seppoa vastaan. Veljelle kävi huonommin: B-ryhmän ykkössijoitettu teki hänestä matin.

klo 21.30
Penttilä meni voimalla läpi Veteläisen kuningasasemasta. 0-1 Terolle. Ykköspöydällä Kiltti on avaamassa Länsimäen kuningasasemaa, joskin hyökkäys ei välttämäti johda mihinkään. Saa nähdä.

No niin, pelit alkavat A-ryhmässäkin päättyä. Kiili hoiteli Rakin ja Auvinen pudotti aikansa Nyströmiä vastaan (!). Hetkeä myöhemmin Pudas voitti Pellon, joka kitkutteli viimeiset 25 siirtoa pelistä 30 sekuntin inkrementin turvin.

Tänään ei pelata ihmeemmin tasapelejä. Yksi vasta merkattuna tulostaululle.

klo 21.45
Suominen luovutti juuri. Kiltillä on tällä hetkellä enää yksi sotilas vähemmän, mutta asema näyttää heikolta. Länsimäellä on kaksi rinnakkaista vaparia keskellä ja yksi sivulla. Joskin kuningas keskellä on hivenen Kiltin tornien härnäämä...

Klo 21.48
Oho! Länsimäki ehdotti juuri tasapeliä. Pöydällä on torniloppupeli, Kiltillä sotilas enemmän. Tasapeliin Kiltti ei tietenkään suostu! Etäältä katsoen kuvittelisin Länsimäen yksinäisen vaparin riittävän vastapeliksi Kiltin kahta rinnakkaista reunavaparia vastaan.

klo 21.54
Jopas jotakin. Länsimäen vapari putoaa pakolla. Nyt asema alkaa olla hänen kannaltaan vaarallinen.

B-ryhmä päättyi sopuisasta Tikan ja Tuomisen tasapeliin.

klo 22.05
Pelisalissa alkaa olla autiota. Ykköspöydällä Kiltti koettaa kammeta voittoa kahden reunavaparinsa turvin. Länsimäellä on kuningas sotilaiden alla ja torni on valmiina shakittelemaan loputtomasti. Aseman voittaminen lienee teknisesti vaikeata.

klo 22.30
Kiltti voitti. Hurja peli. Ja varmasti kova häviö Länsimäelle.

A-ryhmä

Kiltti Jyrki - Länsimäki Ville 1-0
Raki Jyrki - Kiili Markus 0-1
Pudas Teemu - Pelto Juho 1-0
Järnefelt Wilhelm - Tuovinen Jukka 0-1
Äijälä Jouko - Haanpää Jorma 1-0
Veteläinen Tomi - Penttilä Tero 0-1
Sanchez-Murtoinperä Juan - Suominen Antti 1-0
Nyström Leif - Auvinen Esa 1-0

B-ryhmä

Sinervuo Veli-Pekka - Tumanov Dmitri 1-0
Löf Sven - Karttinen Risto 0-1
Tuominen Joona - Tikka Erkki 1/2-1/2
Tumanova Irina - Järvinen Seppo 1/2-1/2
Tocklin Tomi - Lindholm Pertti 1-0
Varonen Hannu - Nupponen Tapio 0-1
Saharinen Petri - Telenius Kimmo 0-1
Rönnberg Ilse - Wikman Bengt 1-0
Tiilikainen Mikko - Bicer Sena 0-1
Mäkelä Reijo - Laitinen Martti 0-1
Koskinen Riku - Jänis Jarkko 1-0
Bäckström Tenho - Loikkanen Veijo 0-1
Ahokas Heikki - Lindholm Ulf-Peter 1-0
Von Hellens Otto - Heimo Aimo 0-1
Toivola Timo - Heikkinen Juha 1-0

Ei kommentteja: