lauantai 21. maaliskuuta 2009

GARDEN KEVÄTTURNAUS 2009, neljännen kierroksen tulokset

Shakinpelaajat juovat kauhistuttavia määriä kahvia. Sunnuntaipäiväni on alkanut keittiötöillä, pelien seuranta on jäänyt valitettavasti vähemmälle. Pyrin kuitenkin tekemään parhaani mukaan päivityksiä tähän blogimerkintään:

klo 11.25 A-ryhmän ensimmäinen peli ehti jo päättyä. Malmin ja Tuovisen peli yksinkertaistui torniloppupeliin jo varhain. Siirrossa 29 Malmi ehdotti tasapeliä, johon Tuovinen suostui.


klo 12.00 A-ryhmän kärkipöydän peli ratkesi juuri! Norri voitti Alhavan ja nousi 3,5 pisteeseen. B-ryhmän kärkipöydällä sovittiin Suomalaisen ja Smedsin välillä tasapelistä.

klo 13.00 Ennakkosuosikit eivät näemmä petä: Niemi voitti Sanchezin. Kymppipöydällä Savola puolestaan voitti tyylikkäästi Suomisen.

klo 13.15 B-ryhmässä Turkka ja Nikula pelasivat tasan. A-ryhmässä Yilong Lin ja Mika Laitisen peli saavuttaa kohta kiihkeän vaiheen: Yilongilla on kellossa 2 minuuttia ja Mikalla 5.

klo 13.25 Ahokas hävisi juuri Auviselle. Tämä tarkoittaa sitä, että B-ryhmässä Smeds lähtee viimeiselle kierrokselle 0,5 pisteen johtoasemassa. Ja taitaa vielä saada valkeat, jos Protos suosii.
A-ryhmässä Yilongin Lin ja Mika Laitisen pelin seuraaminen on varsin tuskallista, kun molemmat pyrkivät pitämään kellossaan "turvallisen" puoliminuuttisen. Voin vain kuvitella miltä tuntuu olla laudan äärellä. Asema tosin on vaarassa yksinkertaistua, kun pojat alkoivat juuri vaihtokaupat.

klo 14.25 Pelit pelattu. Viimeiseksi päättyneissä peleissä Hurme voitti Wilenin ja Kyburz piti tiukassa paikassa tasapelin Syvälahtea vastaan.

A-ryhmä

Norri Joose-Alhava Antero 1-0
Sanchez Juan-Niemi Mikko 0-1
Hurme Harri-Wilen Eero 1-0
Malmi Eric-Tuovinen Jukka 1/2
Tiinanen Teemu-Äijälä Jouko 1-0
Mäkinen Ville-Rautanen Sari 0-1
Li Yilong-Laitinen Mika 1/2
Kyburz Stefan-Syvälahti Heikki 1/2
Rauramaa Kari-Haanpää Jorma 1/2
Savola Laura-Suominen Antti 1-0
Suuronen Petri-Nyström Leif 1-0

B-ryhmä

Suomalainen Sami-Smeds Tom 1/2
Turkka Pekka-Nikula Mikko 1/2
Ahokas Heikki-Auvinen Esa 0-1
Lyly Seppo-Karppinen Mikael 1-0
Saharinen Petri-Hynnä Kevin 0-1
Tikka Erkki-Heikkilä Samu 0-1
Sirola Johannes-Hiisiö Pasi 1/2
Laaksovuori Tommi-Welling Jukka 1/2
Astikainen Antero-Vihma Kalle 1-0
Toivonen Markku-Siltala Henri 1-0
Luoma Heikki-Tiensuu Seppo 0-1
Väänänen Touko-Akkanen Timo 1-0
Kujasalo Marjatta-Rauramaa Julius 1/2
Von Hellens Otto-Joutsijärvi Kalervo 1-0
Hagman Risto-Telenius Kimmo 1/2
Mäkelä Reijo-Viitikko Pentti 1-0

Ei kommentteja: